Träskmonster

Markand, folk, trängsel och löjligt dåliga produkter.
Att knallarna inte inser att år efter år av besvikelse och förlorade inkomster beror på att produkterna motsvarar en påse varm sand  på grönland. Helt vilse alltså.

Missade återigen semifinal spelet i ishockey och hade verkligen behövt röra rumpan lite mer än jag gör.
Kikade lite lätt på Robinsson ikväll. . . Att dom orkar satsa på ett rykande färskt bakslag igen... På vilket sätt hör Överlevnad som Mr Robinsson igentligen står för och utröstning där största hotet oftast åker, ihop?!?!

Varför ens ha med en idiotisk utröstning där tävlingen går ut på att överleva, inte att anpassa sig så socialt och rövslickande som möjligt!? Låt istället dom som inte orkar resa sig en sista gångför att  få dra i livsnöret och sätta sig på planet hem.
Åker man ut i början genom utröstnming så visar det sig bara vem som var största hotet till att få titeln Överlevare!

var det sist som "Andra sidan" fanns med?

Så vad ska årets Robinsson överaska oss med i år?
Det kommer att sluta med att tre töntar som är rädd för vatten sitter i final och tuggar bark i väntan på att få åka hem
"Det fanns ett herevälde som vi behövde bryta ner"
"Man behöver tillhöra majoriteten för att överleva"  sagt av en tös efter första utröstningen. Åker man ut i början så är man återigen bara det största hotet. Inte den sämsta överlevaren.



Vilka otroligt idiotiska uttalanden! Rövslickeri har ju för fan inget med överlevnad i öde mark att göra. Jag tror knappast Robinsson själv var en social rövslickare efter några år på ön. låt tävlingen avgöras genom tävlande och starkhet eller byt namn på hela skiten! Varför inte Bonde söker fru i träsket! Programledaren har ni ju redan.

Syr

Kommentarer
Postat av: Fanny

Men OJOJOJ vilken bitter kille liksom :D

HAHA Kan det vara åldern som tar ut sin rätt?



kram

2009-03-24 @ 00:46:00
URL: http://www.fanizima.webs.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0